Patronul Victor Construct le-a înmânat câte un plic lui Ponta şi Dragnea

Valentin Mihalachi, fratele lui Victor Mihalachi, de la Victor Construct Botosani, înmânând o scrisoare catre Victor Ponta
Valentin Mihalachi, fratele lui Victor Mihalachi, de la Victor Construct Botosani, înmânând o scrisoare catre Victor Ponta

Patronul firmei Victor Construct, Victor Mihalachi, le-a înmânat, joi seară, cât un plic premierului Victor Ponta şi vicepremierului Liviu Dragnea. Prin intermediului fratelui său, Valentin Mihalachi, patronul firmei de construcţii a trimis o scrisoare reprezentanţilor Guvernului.

like facebookSurse din PSD susţin că în scrisoare Victor Mihalachi s-ar fi plâns de decontarea cu întârziere a unor lucrări de construcţii cu bani de la bugetul de stat. Problemele firmei Victor Construct sunt legate de plata lucrărilor la o serie de obiective (judecătorii şi tribunale) ale Ministerului Justiţiei.

3 thoughts on “Patronul Victor Construct le-a înmânat câte un plic lui Ponta şi Dragnea

  1. Daca are probleme prima solutie ar fi sa renunte la colaborarea cu Somax TV unde plateste bani greu pentru emisiuni de toata jalea si cu niste mutre de spart borcane si cu fel de fel de nepriceputi, bilbiiti, batuti in cap si nesuferiti aroganti la care dupa primele 2,3 incercari renunta oricine se mai uite. Ar face o mare economie la niste bani dati pe girla.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *