Foto! Victor Ponta, baie de mulţime la Botoşani. Pensionarele l-au pupat şi îmbrăţişat din nou

victor ponta la botosani 6Premierul Victor Ponta a făcut o baie de mulţime în momentul în care a ieşit din Instituţia Prefectului pentru a înmâna cheile de la microbuzele şcolare. Sute de botoşăneni l-au aşteptat în faţa Prefecturii pentru a da mâna cu premierul.

Te vrem preşedinte!” sau „Veţi ajunge preşedinte!„, au fost mesajele oamenilor. Alţi botoşăneni i-au strâns mâna, iar pensionarele, ca şi la vizita anterioară, l-au pupat pe premier.

like facebookAcesta a salutat oamenii şi a dat mâna cu cei care erau prin preajma sa, iar ca  să ajungă la microbuzele şcolare, Ponta a fost ajutat de SPP-işti.

victor ponta multime 006

victor ponta multime 005

victor ponta multime 001

 

victor ponta la botosani 8

victor ponta la botosani 7

victor ponta la botosani 5

victor ponta la botosani 4

 

3 thoughts on “Foto! Victor Ponta, baie de mulţime la Botoşani. Pensionarele l-au pupat şi îmbrăţişat din nou

  1. Il dispretuiesc pe Roman, consider ca el contribuit la deteriorarea activitatii comerciale in Botosani, am consideratie pentru Flutur (mi-aduc aminte cand aveam la banca agricola 130% dobanda, eu lucram acolo, si el venea ca un client oarecare), ce a devenit intre-timp, il respect.
    Victor Ponta nu ar fi rezistat, el nu stie ce inseamna 130% dobanda la un credit

  2. Daca lovitura de stat din mai 2012 nu va continua, in urmatorul an cel putin un pluton de pesedisti tre sa intre la mititica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *