Un botoşănean, declarat „Omul zilei” de către Jurnalul Naţional

trofeulSavineanul Andrei Cicioc de la Trupa Icarus a fost declarat Omul zilei de publicatia Jurnalul National dupa ce trupa a castigat in weekendul trecut trofeul festivalului Poarta Sarutului de la Targul Jiu. Omul zilei au fost declarate de catre aceeasi publicatie multe dintre vedetele autohtone de-a lungul timpului. Articolului i-au fost atribuite si imagini cu trofeul obtinut de cei doi baieti din trupa Icarus, precum si fotografii din arhiva personala a lui Andrei.

like facebookTânărul botoşănean este fondatorul „Icarus”, trupă care a adus Trofeul Festivalului Naţional de Folk şi Baladă „Poarta sărutului” de la Târgu Jiu, în Moldova.

Festivalul „Poarta sărutului” s-a desfăşurat pe scena Teatrului de Vară din oraşul lui Brâncuşi, în perioada 8 – 10 august, trupa „Icarus” concurând alături de numeroşi interpreţi şi grupuri folk din întreaga ţară. Printre vedetele genului, au susţinut recitaluri extraordinare Emeric Imre, Andrei Păunescu, Ducu Bertzi, Mircea Vintilă, Dinu Olăraşu, Maria Gheorghiu şi Adi Beznă, dar şi invitaţi din Serbia și Bulgaria. mai multe despre articolul dedicat la rubrica amintita aici.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *