Noul PNL Botoşani, condus de masoni

https://botosaninews.ro/wp-content/uploads/2014/08/semnare-protocol-fuziune-PNL-PDL-Botosani.jpgNoul Partid Naţional Liberal (PNL), rezultat din fuziunea vechiului PNL, cu Partidul Democrat Liberal (PDL) este condus, la Botoşani, de unii dintre cei mai importanţi lideri ai masoneriei.

Co-preşedinţii noii formaţiuni politice sunt amândoi membri ai masoneriei. Democrat- liberalul Cătălin Flutur, fost primar al Botoşaniului, este membru vechi al Lojei din Botoşani, în timp ce liberalul Florin Ţurcanu, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean, este de peste trei ani membru al unei loje masonice din Iaşi.

like facebookPe lângă cei doi, în masoneria din Botoşani activează şi fostul lider al Partidului Forţa Civică, fostul prefect Cristian Roman, devenit prim vice- preşedinte PDL şi, cel mai probabil, prim-vicepreşedinte în noul PNL.

În aceeaşi structură masonică se află şi fostul senator PDL Botoşani, Daniel Humelnicu, care este prim-.vicepreşedinte PDL, dar şi managerul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, mâna dreaptă din PNL a lui Florin Ţurcanu.

Cei mai puternici oameni de afaceri din Botoşani au devenit masoni. Vezi lista membrilor lojei masonice!

 

One thought on “Noul PNL Botoşani, condus de masoni

  1. Presa…ridicat in slavi niste oameni fara valoare. Oare stiti ce inseamna sa fii mason? Ce inseamna francmasoneria? Catalogati niste oameni fara valoare in pozitii importante sau sa para importante.
    Masoneria este o asociatie de oameni liberi si de bune moravuri care conlucreaza pentru binele si progresul societatii prin perfectionarea morala si intelectuala a membrilos sai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *