Dramă după accidentul de la Dumbrăveni. Şoferiţa nu ştie că şi-a omorât soţul

facebook adina prisacariu vaduva accident dumbraveniAdina Prisacariu, tânăra de 20 de ani care se afla la volanul autoturismului Mercedes ce s-a izbit, vineri, de o cisternă, nu ştie că soţul său a murit în accidentul petrecut la Dumbrăveni. Dragoş Prisacariu, de  25  de ani, a decedat pe loc, iar soţia sa este internată în spital.

Vineri, 1 august, ea era la volanul unui Mercedes E -Klasse, făcut cadou cu câteva luni în urmă de Dragoș. Megeau dinspre Suceava spre Botoșani, însă drumul lor s-a oprit brusc și tragic la ieșirea din localitatea Dumbrăveni, pe DN 29.

Acum, Adina este internată la un spital din Iași, în stare gravă. Când își revine, își strigă soțul: „Dragoș, Dragoș”. Dar Dragoș nu îi mai poate răspunde. A murit în accidentul pe care ea l-a provocat.

„Miercuri, trebuiau să plece în Costinești și el e în fundul pământului. Ea îl strigă: «Dragoș, Dragoș»… Nu știe că e mort. Nu putem să-i spunem lucrul ăsta”, era copleșită de durere mama Adinei. Și acasă la Dragoș, la Dorohoi, e jale mare. Sora tânărului urma să se căsătorească peste câteva zile .

Mesaje de încurajare transmise de prieteni tinerei a cărei soţ a murit în accidentul de la Dumbrăveni

Ce s-a întâmplat

Vineri, ora 18.00. Cu puțin timp înainte, Adina și-a sunat mama și i-a spus că vine spre Botoșani, să-i facă o surpriză. Mai aveau aproximativ 20 de minute până la destinație.

La ieșirea din Dumbrăveni, în apropierea unei stații peco, tânăra, care conducea Mercedesul înmatriculat în Marea Britanie, încearcă să depășească un microbuz care circula în fața ei. Era linie continuă, iar mașina, cu volan pe dreapta. O bubuitură puternică. Mercedes-ul a fost izbit în plin de o autocisternă. Imaginile de la fața locului sunt terifiante.

Adina, inconștientă, plină de sânge, iar Dragoș, fără suflare, prins în caroseria mașinii, în timp ce pompierii de la Descarcerare se chinuiau să-i scoată trupul neînsuflețit. Accidentul putea avea urmări și mai grave. Șoferul autocisternei a încercat să evite impactul, i s-a rupt puntea din față și a trecut la un metru aproape de una din pompele de alimentare de la stație peco. Autocisterna era destinată transportului de substanțe periculoase, însă atunci era goală.

Sursa Evenimentul Zilei

2 thoughts on “Dramă după accidentul de la Dumbrăveni. Şoferiţa nu ştie că şi-a omorât soţul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *