Mesaje de încurajare transmise de prieteni tinerei a cărei soţ a murit în accidentul de la Dumbrăveni

facebook adina prisacariu vaduva accident dumbraveniPritenii au rămas şocaţi şi au luat cu asalt reţele de socializare pentru transmirea unui mesaj de încurajare tinerei care şi-a pierdut logdnicul în accidentul petrecut, vineri, în Dumbrăveni.

Zeci de mesaje au fost postate în ultimile zile pe pagina de socializare a logodnicei tânărului, după ce rudele au şters pagina lui de Facebook. Cunoscuţilor nu le venea să creadă ca la doar o lună de la starea civilă tânăra a rămas fără partenerul de viaţă.

„As dori sa anunt cu parere de rau , tragicul accident prin care verisorul meu mult iubit , Dragoș Prisacariu , a decedat pe data de 1 August 2014 ora 18:00. Suntem alaturi de Camelia , Telucu si Suzana , dar si de Adina , careia ii oferim toata puterea noastra in parcurgerea acestei intamplari si ii uram o insanatosire cat mai grabnica.. Draga Dragos , ai fost verisorul meu si te-am iubit enorm de mult , nu imi vine sa cred nici acum ce ti s-a intamplat , imi pare rau daca vreodata te-am suparat cu ceva sau te-am nemultumit.. Erai atat de tanar , abea cununat , urma sa ne vedem la nunta Catalinei si urma a ta anul viitor.. Pacat , mare pacat !
Condoleante familiei , regrete eterne.. Imi va fi mereu dor de tine , si nu te voi uita niciodata , Dadi !..
Prin aceasta postare am vrut sa aduc la cunostinta rudelor si cunoscutilor , deoarece facebook-ul lui a fost sters.” este una dintre postările ce anunţa tragedia.

„Condoleante ….Adina …multa putere pentru a trece peste aceste momente dureroase….dumnezeu sa iti de-a putere…dumnezeu sa te ierte Alex.”, este un alt mesaj adresat tinerei îndoliate.

„Draga mea, incearca sa te faci bine! Ai atati prieteni care iti sunt alaturi, trebuie sa lupti pentru toti cei care iti vor binele! Trebuie sa treci peste! Viata e mult prea nedreapta, prea rea cateodata, rea cu persoanele bune, asa cum esti tu!! Sper din tot sufletul ca Dumnezeu sa-ti dea putere incat sa treci peste toate greutatile! Va fi greu, dar iti suntem alaturi! Condoleante scumpo! Imi pare rau pentru tot…”, este încurajarea transmisă de o prietenă.

 „Te-am cunoscut ,si nu am crezut vreodata ca viata ta se va sfarsi atat de tragic,erai plin de viata ,increzator ,toata lumea era a ta ,dar cred ca dumnezeu a vrut sa fii langa el ,imi pare foarte rau .Sincere condoleante fam . santem alaturi de voi Dumnezeu sa-l ierte „, se arată într-o altă postare.

Tragedie! Un tânăr din Dorohoi a murit într-un accident produs la Dumbrăveni

4 thoughts on “Mesaje de încurajare transmise de prieteni tinerei a cărei soţ a murit în accidentul de la Dumbrăveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *