Consilierii locali vor să fie făcute publice rezultatele auditului de la Locativa şi Urban Serv

consiliu local iulieConsilierii locali i-au cerut primarului Ovidiu Portariuc să facă publice rezultatele auditului realizat la societăţile Urban Serv şi  Locativa. Ei consideră că nu este normal ca un audit făcut pe bani publici să fie ţinut în secret.

Cine v-a mandatat să puneţi clauze neconstituţionale într-un contract plătit din bani publici. Sunt curios: raportul reprezintă ceva legat de securitatea naţională?”, i-a spus consilierul Marius Cristescu primarului.

În replică, Portariuc a spus că, dat fiind faptul că cele două societăţi comerciale acţionează pe o piaţă liberă, informaţiile sunt comerciale.

like facebookInformaţiile comerciale ale unei firme aflată într-un proces de concurenţă pe piaţă nu pot fi făcute publice din mai multe motive. Gândiţi-vă ce ar fi însemnat acel raport transformat în război politic. Aţi sugerat atunci când am început aceste audituri că acesta este scopul. Nu acesta este. Nu e vorba de răfuieli politice, este vorba strict de un demers economic„, a mai spus primarul.

One thought on “Consilierii locali vor să fie făcute publice rezultatele auditului de la Locativa şi Urban Serv

  1. Marius Cristescu, ce Dumnezeu ? Ce fel de consilier esti dumneata daca nu ai citit niciodata Legea auditului public? Acest act normativ este adoptat de ParlamentuL Romaniei , considerat ca indeplinind cerintele Constitutiei de vreme ce a fost promulgat de Presedintele Romaniei. De ce faci scandal politic pe o problema strict profesionala?
    Imi pare rau, dar te asigur ca pentru asemenea prostii spuse prin presa, in veci nu-ti voi da votul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *