Au dat nas în nas cu poliţiştii locali după ce au spart un apartament, ziua mare, pe Calea Naţională

hoti apartamenteUn bărbat de 39 de ani şi o tânără de 18 ani au spart un apartament de pe Calea Naţională, joi dimineaţă, însă, în momentul în care au ieşit din scara blocului cu bunurile furate, au dat nas în nas cu poliţiştii locali. În jurul orei 9,30, o patrula din cadrul Poliţiei Locale, aflată în misiune în zona Piaţa mare, a surprins în imobilul situat pe strada Calea Naţională 101. sc B., pe Claudiu C., de 39 de ani din Bucureşti şi Mihaela B. de 18 ani, din Iaşi, în timp ce ieşeau din apartamentul pe care îl forţaseră în vederea sustragerii de bunuri. Asupra celor două persoane au fost găsite şi ustensilele cu care acţionau, respectiv rangă, patent, manuşi, surubelniţă şi cuţit.

Incidentul a fost surprins şi de un locatar care a alarmat agenţii politiei locale, iar pe baza celor relatate a fost posibilă identificarea şi prinderea făptaşilor.

like facebookCele două persoane au fost predate Poliţiei Municipiului Botoşani, în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Ne surprinde curajul celor două persoane şi modul de acţiune, ziua în amiaza mare şi într-o zonă intens circulată„, a declarat Ioan Onuţu, şeful Poliţiei Locale Botoşani.

One thought on “Au dat nas în nas cu poliţiştii locali după ce au spart un apartament, ziua mare, pe Calea Naţională

  1. Tipul e din Bucuresti si tipa din Iasi si uite ca au stiut exact unde sa dea lovitura, de curiozitate invit botosanenii sa se plimbe in jurul blocurilor si sa vedem daca nimereste vre-o unul unde sa dea atacul, daca n-o nimeresc atunci îi invit sa mearga la Iasi sau Bucuresti poate acolo se descurca mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *