Cătălin Flutur îi răspunde lui Ovidiu Portariuc : raportul PWC nu poate fi făcut public din cauza unei clauze de confidenţialitate

catalin flutur locativa botosani3Directorul Locativa susţine că nu are voie să facă publice datele din raportul de analiză diagnostic întocmit de societatea PricewaterhouseCoopers la solicitarea Primăriei Botoşani.

like facebookCătălin Flutur a răspuns astfel solicitării primarului Ovidiu Portariuc ce susţinea că datele din raport vor fi făcute publice de directorii societăţii din subordine în cadrul unor conferinţe de presă.

„Domnul primar ne-a spus să facem o conferinţă de presă în care să prezentăm concluziile raportului. Conferinţa de presă va fi foarte scurtă pentru că, în momentul în care am fost invitat la Primărie în mod oficial, am semnat un proces verbal de predare primire între Primărie şi Locativa în care era o clauză de confidenţialitate asupra tuturor informaţiilor din raport. Această clauză nu îmi dă voie să comunic datele nici măcar personalului societăţii Locativa. Am convocat în data de 25 iulie Consiliul de Administraţie şi nu am putut să le spun nimic. Aşa că v-am chemat astăzi să vă spun că de fapt nu pot să vă spun nimic. Potrivit contractulului, raportul este destinat numai în informarea şi uzul Primăriei Municpiului Botoşani”, a spus Cătălin Flutur.

Fostul primar a criticat şi lipsa de transparenţă a actualului executiv al Primăriei, în ciuda faptul că Ovidiu Portariuc a promis acest aspect în campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *