Consilierii PNL şi PDL iau din bugetul Summer Fest şi dau banii şcolilor

catalina lupascu ovidiu portariucConsilierii locali ai PNL şi PDL nu sunt de acord ca Festivalul Summer Fest să fie organizat cu bani din bugetul local, iar şcolile să nu aibă bani pentru reparaţii şi igienizări. Viceprimarul Cătălina Lupaşcu a declarat că banii propuşi de primarul Ovidiu Portariuc pentru organizarea Festivalului Verii vor fi direcţionaţi către şcoli şi cere edilului să organizeze acţiunea prin sponsorizări.

Primarul a propus ca 50.000 lei să fie alocaţi pentru festivalul din acest an din bugetul local, iar alţi 70.000 lei să vină de la agenţii economici. Hotărârea va fi dezbătută de consilieri în şedinţa de săptămâna aceasta.

like facebookBanii vor fi direcţionaţi către unităţile de învăţământ şi priorităţile pe care le identificăm. Consider că este timpul să facem aceste sărbători din sponsorizări, având în vedere că în acest an financiar s-au cheltuit enorm de mulţi bani pe aceste zone. În acelaşi timp ne aflăm în perioada de vacanţă, perioadă în care şcolile au nevoie de finanţare pentru reparaţii. Prioritatea noastră va fi şcoală, având în vedere că la 1 septembrie debutează un nou an şcolar„, a menţionat Cătălina Lupaşcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *