Viceprimarul Ţurcanu: Un domn care are studii superioare a fost pus să numeroteze dosarele din Primărie

Eugen TurcanuViceprimarul Eugen Țurcanu acuză faptul că unele persoane care au comis infracțiuni și care sunt puse să efectueze muncă în folosul comunității sunt protejate de reprezentanții Primăriei Botoșani. El a dat exemplul unui tânăr care a provocat un accident, după ce s-a urcat băut la volan, iar pentru această faptă i-au fost date să presteze zile în folosul comunității. În loc să fie pus la munca de jos, susține viceprimarul, botoșăneanul a primit un birou în cadrul Primăriei și numerotează dosarele din instituție.

Până când eram director la Directia Servicii Publice, Sport si Agrement, aceste persoane erau trimise pentru a curăța spațiile verzi și alte lucrări de muncă necalificată. Acum am constatat cu surprindere că un domn care are studii superioare și a comis un delict, s-a urcat sub influența băuturilor alcoolice la volan și s-a izbit într-un parter de bloc este pus să numeroteze dosarele din Primărie într-un birou în care nu-l vede nimeni. Scopul acestor pedepse era ca persoana care are această sarcină ingrată de a presta muncă în folosul comunității, nu face închisoare, iar prin faptul că este expus public la niște munci necalificate, pentru aceasta trebuie să fie un mod de a te corecta. Este o chestie anapoda și mesajul dă prost. Nu contează dacă ai patru clase, doctoratul sau ești medaliat la olimpiadă, dacă ai greșit încearcă să te îndrepți”, a spus Eugen  Țurcanu.

like facebookViceprimarul susține că în  jur de 20 de botoșăneni prestează munci în folosul comunității în această speță.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *