FOTO A început procesul între Cosmin Andrei şi Eugen Ţurcanu. Vezi ce au spus cele două părţi!

eugen turcanu tribunal proces botosani1La Tribunalul Botoşani a început, luni dimineaţă, procesul dintre fostul şi actualul viceprimar al municipiului Botoşani.

like facebookPractic Cosmin Andrei cere revocarea hotărârii privind înlăturarea sa din funcţie. Iniţial acţiunea a fost formulată împotriva Consiliului Local, însă instanţa l-a introdus în cauză şi pe Eugen Ţurcanu pentru că dacă s-ar fi acceptat cerererea nu putea fi pusă în aplicare.

La primul termen de judecată s-a prezentat Eugen Ţurcanu însoţit de colegul său de partid, avocatul Dan Humelnicu, iar din partea Primăriei a fost secretarul Ioan Apostu în timp ce Cosmin Andrei a fost reprezentat doar de avocat.

eugen turcanu tribunal proces botosaniPărţile şi-au susţinut cauza, avocatul lui Cosmin Andrei solicitând admiterea cererii pe motiv de nelegalitate a hotărârii, în timp ce atât secretarul cât şi avocatul lui Dan Humelnicu au cerut respingerea acţiunii.

Secretarul Primăriei a concluzionat acţiunea într-o singură frază.

” Primăria a funcţionat şi cu domnul viceprimar Cosmin Andrei şi funcţionează şi cu domnul viceprimar Eugen Ţurcanu”, a spus Ioan Apostu, în faţa instanţei.

Viceprimarul Eugen Ţurcanu nu a comentat nimic în faţa instanţei, însuşindu-şi concluziile avocatului său.

Instanţa a rămas în pronunţare cu privire la capătul de cerere ce se referă la suspendarea hotărârii privind schimbarea şi a dat termen pentru fondul cauzei, privind revocarea altor patru hotorâri date de Consiliul Local.

 

 

 

One thought on “FOTO A început procesul între Cosmin Andrei şi Eugen Ţurcanu. Vezi ce au spus cele două părţi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *