Video. Microbist, inderdicţie şi amendă de la jandarmi pentru o pungă de seminţe aruncată pe teren

jandarmi la Stadionul municipalUn bărbat, de 41 de ani, din comuna Stăuceni a primit o amendă de la jandarmi, după ce, duminică, în timpul partidei FC Botoşani-Gaz Metan Mediaş a aruncat cu o pungă de seminţe pe teren spre banca de rezerve a oaspeţilor. Jandarmii i-au aplicat o sancţiune de 500 de lei şi a primit interdicţie pe stadioane timp de un an.

 

„Conform prevederilor legii 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, spectatorilor le este interzis să arunce asupra altor spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc. Nerespectarea legii se sancţionează cu amendă de la 500 lei la 1.500 lei sau cu prestarea a 120-200 ore de activităţi în folosul comunităţii, precum şi cu sancţiunea contravenţională complementară de interzicere a accesului la competiţiile şi jocurile sportive de genul celor la care aceştia au săvârşit fapta pe o perioadă de un an”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jadarmi.

Vezi aici cum a fost ridicat spectatorul:

 

One thought on “Video. Microbist, inderdicţie şi amendă de la jandarmi pentru o pungă de seminţe aruncată pe teren

  1. Si cei care profereaza injurii cum au facut cei din galeria Dark Huligans, gen, mwe Steaua, Suceava, sugi pwla in direc pe TV pe tot parcursul meciului, J A N D A R M E R I A , nu va sesizati ca erati langa ei sau ulterior sa va autosesizati ? Aloooo….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *