Cristi Dulca: Nu ne aşteptam să câştigăm cu 3-0

cristi dulca gaz metan mediasAntrenorul echipei Gaz Metan Mediaş s-a declarat mulţumit de rezultatul obţinut la Botoşani. Cristi Dulca a menţionat că a învins un adversar bun, care şi-a schimbat sistemul de joc faţă de sezonul trecut.

Tehnicianul a recunoscut că nu se aştepta să câştige la o diferenţă aşa mare de scor, însă a ţinut să îi dedice vitoria lui Dan Roman, jucător care în campionatul trecut şi-a rupt piciorul după o intrare a lui Ciprian Dinu.

like facebook„A fost meci un meci în compania unei echipe foarte bune. S-a schimbat faţă de sezonul trecut sistemul, în campionatul trecut erau mai muncitori acum pasează mai mult, îşi crează oportunităţi. Am înscris foarte repede şi acest lucru a fost un avantaj şi ulterior am închis jocul. Îi dedic victoria lui Dan Roman, care anul trecut şi-a rupt piciorul pe acest teren. Nu mă aşteptam să câştigăm cu 3-0 şi este dovada caracterului jucătorilor care au înţeles ce trebuie să facem. Eram pregătiţi să dăm un gol”, a declarat Cristi Dulca.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *