Doina Federovici, atac la şeful CJ: Este printre puţinii preşedinţi de consilii judeţe care nu a deschis investiţii noi

florin turcanu gros planSenatorul PSD, Doina Federovici, îl atacă pe preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. Deranjată de declaraţiile făcute de şeful CJ cum că PSD-ul nu a făcut nimic pentru proprii primari, Federovici susţine că, din contra, preşedintele CJ nu a făcut nimic pentrui aceştia, dar nici pentru cetăţenii judeţului.

Aş dori să-l întreb ce a făcut domnia sa pentru primarii din judeţ. Mă refer la toţi primarii, nu doar cei PSD, PNL sau PDL. Ce investiţii noi a deschis Consiliul Judeţean? Singurele investiţii pe care domnia sa le-a deschis în ultimii ani a fost cea de la Durneşti, modernizare reţele drumuri în comuna Durneşti, unde domnul primar este cumătrul domniei sale şi lucrarea de la Dângeni. Nu cred că domnia sa este cel în măsură să se transforme în purtătorul de cuvânt al primarilor PSD. Este printre puţinii preşedinţi de consilii judeţe care nu a deschis investiţii noi pe raza judeţului„, a menţionat Federovici.

like facebookSenatorul PSD este convins că actualul guvern, „care a făcut în ultimii doi ani lucruri bune în judeţul Botoşani este foarte incomod domnilor de la PNL, domnului preşedinte al Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu„, a mai spus Doina Federovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *