Contracandidatul lui Ponta face lămuriri cu privire la platforma sa

PLATFORMA luptatorilor medicaliDeoarece nici cu câteva zile înainte de Consiliul Naţional de la Craiova nu a aflat dacă are rost sau nu să se prezinte pentru a transmite Platforma „Luptătorul medical”, contracandidatul lui Ponta, Victor Iganţiu Niţu, se întreabă să se mai deplaseze sau nu la consiliu.

În aşteptarea răspunsului, Victor Niţu face publică Platforma „Luptătorilor medicali” într-o sinteză fotografică pe care o redăm mai jos:

 

În acelaşi context acesta reia întrebarea:

„Mă pot prezenta pentru a explica Platforma Luptătorilor medicali(8 milioane) şi a prezenta cele 33 de instituţii logistice novatoare?”

Deoarece a generat multe discuţii, Instituţia „graţierii prin mediere filantropică” fac câteva precizări:

Se au în vedere numai infracţiunile economice şi nu se va aplica la cei cu infracţiuni contra persoanei.

Cei 20.000 de deţinuţi, care ar intra sub incidenţa instituţiei, au o avere de peste 10 miliarde de euro.

Mă întreb de ce românii să nu beneficieze în urma unor donaţii de o sumă estimată la 3 miliarde de euro (în funcţie de eficenţa medierii)? Nu ar fi nici o problemă după Constituţie şi eu voi face acest lucru, dacă voi ajunge la Cotroceni, de a semna sute de asemenea decrete.

O altă instituţie care nu a fost înţeleasă se referă la „Turismul medical salvator” în sensul că nu străinii să vină să vadă situaţia dezastroasă din spitalele din România ci cazurile disperate medical din ţară să poată merge în străinătate pentru tratament. Cred că în lipsa unui răspuns pozitiv, după data de 29 iulie, fie voi alege calea primarului Costel Nazare sau voi oferi Platforma unei forţe politice curajoase ori voi candida din partea acesteia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *