Arestat după ce îşi teroriza vecinii asmuţind câinii spre ei

arestat cu catuse pe mainiUn bărbat, de 40 de ani, a fost arestat, miercuri, de judecătorii Judecătoriei Botoşani, după ce şi-a terorizat vecinii de pe strada Vârnav nr. 8 din municipiul Botoşani. Dragoş Sadovei creşte nu mai puţin de cinci câini maidanezi în apartamentul său, iar coşmarul vecinilor a început de la sfârşitul lunii aprilie.

Cunoscut ca un consumator de băuturi alcoolice, de fiecare dată când se îmbăta făcea scandal. În data de 30 aprilie, după ce a consumat o cantitate însemnată de băuturi alcoolice, a lovit cu picioarele în uşa unei vecine până ce a distrus-o. La trei săptămâni stătea cu animalele de companie în faţa blocului şi le-a asmuţit pe o altă vecină, iar câinii au muşcat-o de gambă, aceasta având nevoie de 12-13 zile de îngrijiri medicale.

De asemenea a ameninţat-o că îi dă foc la maşină şi îi sparge geamurile. La o săptămână a început să îşi ducă la îndeplinire ameninţările. A lovit cu piciorul maşina concubinului femeii, distrugând masca din faţă, plăcuţa de înmatriculare şi o oglindă. În aceeaşi zi a aruncat cu pietrele în geamurile locuinţei femeile şi a distrus ferestrele de la două camere.

La jumătatea lunii iunie, plimbându-se pe bulevardul Mihai Eminescu a asmuţit câinii asupra unui bărbat iar animalele l-au muşcat de gambă, victima având nevoie de 12-13 zile de îngrijiri medicale. În data de 4 iulie poliţiştii l-au reţinut, însă la 24 de ore a fost pus în libertate anchetatorii stabilind că faptele ce le-a comis se pedepsesc cu închisoare până la cinci ani şi nu se încadrează în condiţiile necesare solicitării arestării preventive.

Întors acasă, bărbatul a continuat să îşi terorizeze vecinii, iar marţi la ora 7 dimineaţa a spart parbrizului maşinii concubinului vecinii sale şi i-a rupt o oglindă. A continuat scandalul spărgând geamul de la scara blocului şi şi-a ameninţat vecinii cu moartea şi cu incendierea. A fost din nou reţinut şi miercuri a fost prezentat cu propunere de arestare prevenitivă, iar judecătorii au admis cererea procurorilor. În paralel firma de ecarisaj a ridicat câinii din locuinţa bărbatului.

 

2 thoughts on “Arestat după ce îşi teroriza vecinii asmuţind câinii spre ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *