Preşedintele Consiliului Judeţean, executat silit pentru că nu şi-a plătit autoturismul de lux

Florin Turcanu cu masina la PNL BotosaniPreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, este executat silit de o societate de leasing, după ce nu a plătit un autoturism de lux.

În calitate de asociat unic al societăţii comerciale Poieniţa SRL, acesta a semnat ca şi fidejusor, în luna iulie 2009, un contract de leasing cu societatea TBI Leasing IFN SA, pentru achiziţia unui autoturism Lexus GX 470, valoarea contractului fiind de 33.540 de lei.

like facebookÎn luna martie 2010, a început să înregistreze restanţe la plata ratelor, iar în luna mai a aceluiaşi an societatea de leasing a dispus rezilierea contractului. La sfârşitul anului 2010, Florin Ţurcanu a predat maşina, însă a renunţat şi la părţile sociale ale firmei. Acum societatea de leasing solicită plata integrală a contravalorii autoturismului, sunţinând că aşa s-a obligat cumpărătorul.

florin turcanu De cealaltă parte, liderul PNL a formulat o contestaţie la executare, însă judecătorii Judecătoriei Botoşani au respins acţiunea, în prezent dosarul fiind pe rolul Tribunalului Botoşani în cale de atac.

2 thoughts on “Preşedintele Consiliului Judeţean, executat silit pentru că nu şi-a plătit autoturismul de lux

  1. Presedinte de CJ de 2 lei, dupa ca ce iti iei alta masina cu mult mai scumpa decat cea executata nu esti in stare sa iti platesti leasingul. Infractorul tot infractor ramane, setea de bani, nu va mai saturati naibii.
    Suntem condusi de analfabeti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *