Încă un post de director la Spitalul Județean, creat pentru un fost șef din Garda Financiară

spitalul judetean mavromati botosaniPe lângă fostul comisar Constantin Cliveţ, care ar putea deveni director economic, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) vrea să propună un nou post de director tot pentru un fost şef din Gardă. Este vorba de fostul şef de divizie de la Garda Financiară Botoşani, Constantin Mihăiuc, care ar putea fi propulsat pentru funcţia de director administrativ- achiziţii publice.

like facebookMihăiuc a părăsit Garda Financiară o dată cu desfiinţarea ei, refuzând să participe la concursurile pentru Direcţia Antifraudă.

Noua funcţie ar putea fi constituită o dată cu aplicarea noului plan de redresare a spitalului, pe care Ţurcanu vrea să îl implementeze din luna august.

Şeful CJ a mai „racolat” doi foşti comisari de gardă. Unul este director adjunct la Nova Apaserv- Corneliu Mihai, iar altul şef de departament- Ilie Luca.

One thought on “Încă un post de director la Spitalul Județean, creat pentru un fost șef din Garda Financiară

  1. Oadevarata sectie macro-industriala formata din birocrati si personal auxiliar functioneaza la Spitalul judetean,si in loc sa se restructureze cohorta ce taie frunze la caini pe bani publici si pe ineficienta actului medical,SE FAC NOI ANGAJARI CLIENTELAR-POLITICE SI DE CUMETRIE !!!!. In toamna la vot vom sanctiona situatia dezastroasa din sanatatea botosaneana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *