Bărbat preluat de un elicopter SMURD după o donare de sânge

barbat targa elicopter smurd botosaniUn bărbat, de 34 de ani, a fost transportat, miercuri, cu elicopterul SMURD la Iaşi după ce a căzut pe holurile Unităţii de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean Mavromati.

like facebookDimitrie Leucea a donat sânge miercuri dimineaţă la Centrul de Transfuzii, iar imediat i s-a făcut rău, căzând în unitatea medicală. Personalul centrului a solicitat intervenţia unei ambulanţe, iar bărbatul a fost transportat la UPU. După ce a fost consultat, a vrut să mergă până la baie, moment în care şi-a pierdut cunoştinţa şi a căzut cu capul de podea.

Lovitura a fost atât elicopter smurd botosanide puternică încât, în urma analizelor făcute, este suspect de traumatism cranian.

” Am fost solicitaţi să efectuăm un transfer de la Spitalul Judeţean de Urgenţe către Spitalul de Neurochirurgie  Iaşi. Pacientul în cursul zilei de astăzi a avut o pierdere scurtă de cunoştinţă, a căzut şi este trimis pentru investigaţii suplimentare cu observaţie traumatism cranian. Starea lui este stabilă şi s-au făcut toate investigaţiile care se puteau face pe plan local şi este trimis la Iaşi pentru investigaţii suplimentare”, a declarat Nicuşor Curteanu, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

 

One thought on “Bărbat preluat de un elicopter SMURD după o donare de sânge

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *