FC Botoşani şi-a prezentat noile transfeuri. 12 jucători au venit după ce au plecat 11

prezentare achizitii fc botosani cornel sfaiter1FC Botoşani şi-a reînnoit echipa în pauza competiţională, după ce a renunţat la 11 jucători şi a adus alţi 12 sportivi, atât din ţară cât şi din străinătate.

like facebook” Tot timpul s-a întâmplat în curtea FC Botoşani, la începutul fiecărui sezon şi în pauzele competiţionale, schimbări în lotul de jucători. Chiar dacă am avut un parcurs bun în sezonul trecut, ca nou promovată am ocupat locul 8, dorim un parcurs cel puţin la fel de bun. Am căutat să ne întărim pentru că va fi un sezon foarte greu după ce ne-am asumat cu toţii responsabilitatea ca şase echipe să retrogradeze. Era normal să avem un lot mult mai valoros, competitiv, cu un nucleu de jucători valoroşi şi să avem concurenţă pe toate posturile. La momentul acesta, după stagiile de pregătire de la Târgu Neamţ şi Austria, cu noua imagine, sunt create toate condiţiile pentru performanţă. Cel mai important este rămânea în liga I, un obiectiv realist. Consider că dacă privim echipele în noul sezon vor fi 5-6 echipe care se vor bate la campionat şi cupele europene, iar restul ne vom bate pentru supraveţuire”, a declarat Cornel Şfaiţer, peşedintele FC Botoşani.

Noii jucători sunt Paul Batin, Călin Tiut, Petrică Ivanovici, Michael Ngadeu, Valeriu Tiron, Mihai Bordianu, Răzvan Atudorei, Martinus Quenten, Kofi Twumasi, Rashid Browne,Sebastian Ianc şi Sergiu Homei.

În primul meci al campionatului FC Botoşani va întâlni Gaz Metan, duminică, de la ora 17.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *