Proces inedit. Doi bărbaţi sunt atât inculpaţi, cât şi părţi civile în acelaşi dosar

judecatoria botosaniUn proces inedit este înregistrat la Judecătoria Botoşani, după ce doi bărbaţi au calitatea atât de inculpaţi cât şi de părţi civile în dosar.

Dosarul a fost deschis după ce ambii bărbaţi se acuzau de aceleaşi lucruri, lovire şi ameninţare, cei doi fiind într-un conflict mai vechi de la o bucată de păşune.

like facebookPrima plângere a fost depusă, în octombrie 2011, de către Adrian Livadariu, de 39 de ani din satul Tudora, împotriva lui Dumitru Străchinariu, vecinul său. Primul susţinea că în data de 22 octombrie a avut un conflict cu vecinul său, iar acesta l-a ameninţat cu moartea şi a vrut să îl lovească cu un ciocan în cap, iar el s-a ferit şi a fost lovit în umăr căzând într-un şanţ. Conflict s-a întâmplat pe bucata de păşune pe care cei doi şi-o revendică, în timp ce ambii îşi duceau vacile la păscut.

La aproape două luni distanţă, Dumitru Străchinaru, formulează o plângere împotriva vecinului său pentru lovire. Potrivit acestuia, în ziua de 22 octombrie, de fapt soţii Adrian şi Adriana Livadariu l-au lovit cu un pripon în ceafă, el a căzut inconştient şi ulterior l-au lovit cu picioarele în cap. Fiecare parte şi-a adus martori care au susţinut varianta spusă de ei, iar anchetatorii au trebuit să afle ce s-a întâmplat pe baza certificatelor medico-  legale, numai că primul Adrian Livadariu s-a tratat acasă şi a fost făcută expertiza medicală ulterior, iar Dumitru Străchinaru a fost adus cu ambulanţa la spital şi a fost diagnosticat pe loc.

În cele din urmă, Adrian Livadariu a fost trimis în judecată, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani,  pentru lovire şi alte violenţe, parte civilă fiind Dumtru Străchinaru, iar în acelaşi dosar Dumitru Străchinaru a fost trimis în judecată pentru ameninţare, parte civilă fiind Adrian Livadariu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *