Tobogane unice în țară la zona de agrement Cornișa

cornisa 007Reprezentantii firmei care executa Parcul de agrement Cornisa sustin ca două tobogane interioare de apă vor reprezenta atracţia zonei. Ele vor fi unice în ţară. De asemenea, vor exista patru tobogane exterioare de apă. Lucrarea la piscina si bazinele de inot va fi finalizata in vara anului viitor.

Nu mai sunt in tara tobogane cu plecare-sosire în interior, dar tubulatura efectivă va fi pe dinafară„, a mentionat reprezentantul firmei de constructii.

Zona de agrement Cornisa va fi gestionata cel mai probabil de o firma privata, sustine primarul Ovidiu Portariuc, insa, decizia finala va apartine Consiliului Local.

like facebookDin punct de vedere al gestiunii, optez pentru un management privat, pentru că s-a demonstrat în situatii similare de acest gen că managementul privat este mai important din toate punctele de vedere. Un privat cu expertiză în domeniu ar putea face acest lucru mult mai simplu şi ne-ar plăti nouă o redevenţă cu care să ne acoperim costurile. Nu uitaţi că trebuie să rambursăm 30 miliarde  lei pe an rata la bancă pentru acest proiect, nu mai vorbim de costurile de operare a proiectului. Dacă nu e bine gestionat, el poate deveni o povară pentru municipalitate„, a mentionat Portariuc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *