Gafă de viceprimar. Mâna dreaptă a primarului de Dorohoi se dădea jurist, fără însă a fi licenţiat în domeniu

jurist Lucian Topalaga DorohoiViceprimarul municipiului Dorohoi, Lucian Topalagă, a intrat în istoria localităţii printr-o gafă nepermisă. Acesta se semna în documentele oficiale ale Primăriei şi Consiliului local drept „jr. Topalagă Lucian Stelian„, fără însă să fi obţinut vreodată titlul de jurist.

Topalagă, în vârstă de 28 de ani, a absolvit Facultatea de drept, însă nu a susţinut niciodată lucrarea de licenţă, ceea ce înseamnă că el nu poate profesa ca jurist.

like facebookCu toate acestea, Topalagă, care este liberal şi care a obţinut mandatul în luna aprilie a acestui an, a declarat funcţionarilor din Primăria Dorohoi că este jurist, astfel încât în documentele oficiale ale instituţiei el folosea titulatura de „jr.”.

topalaga lucian stelian viceprimar dorohoiEl a renunţat la ea după ce a fost pus în faţa faptului împlinit.

„Când am fost întrebat ce studii am, am spus în drept. S-a făcut o greşeală pentru că eu am terminat facultatea, însă nu mi-am dat licenţa. După s-a rectificat” a declarat viceprimarul.

 

 

 

2 thoughts on “Gafă de viceprimar. Mâna dreaptă a primarului de Dorohoi se dădea jurist, fără însă a fi licenţiat în domeniu

  1. Si ? E in natura liberalilor sa inventeze. Vicele vechi era ba economist, ba inginer … Presedintele CJ are si procese pe tema asta … Nu e deloc raspundere. Impostori pe toate drumurile.

  2. N-are saracul niciun fel de studii,daca el pana la varsta lui nu stie ca a avea studii intr-un anume domeniu sau pentru a folosi o titulatura ca urmare a unor studii inseamna sa fii si licentiat in acel domeniu,inseamna ca e bun de „mana dreapta a primarului din Dorohoi”,sau poate cea „stanga”,dar oare asta nu inseamna fals in declaratii,uz de fals(in semnaturile sale de „jr.”,sau poate ca nu ,daca nu semna in documente oficiale si doar in oracolul sau de liceu,cu siguranta liceul agricol sunt singurele sale studii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *