Întârzieri de o lună la lucrările de la Cornişa, din cauza vremii. Vestea dată de primar botoşănenilor!

cornisa lucrariPrimarul Ovidiu Portariuc a solicitat, luni, firmei care realizează investiţia la Cornişa să accelereze lucrările pe perioada verii, astfel încât la iarnă să se lucreze în interior. Edilul a vizitat şantierul, iar constructorul s-a plâns că din cauza ploilor din ultima perioadă, lucrările sunt întârziate cu o lună. Până la această dată, investiţia a fost realizată în proporţie de 30%

Proiectul zona de agrement Cornişa cuprinde zece obiecte, unele dintre acestea urmând să fie finalizate anul viitor.

cornisa lucrari 1Bazinele de înot vor fi finalizate în vara anului viitor. Anul acesta se vor finaliza în proporţie de 80% drumurile, rămânând partea de acces, pentru că nu dorim să blocăm zona riveranilor. Vara viitoare va fi funcţională şi zona de piscine„, a spus reprezentantul firmei.

Primarul Ovidiu Portariuc a afirmat că municipalitatea are fonduri pentru lucrare, însă a venit şi cu o veste care îi va afecta pe botoşăneni: zona de agrement nu va fi inaugurată în vara anului viitor. Edilul a spus că au apărut lucrări neprevăzute şi care necesită soluţii.

cornisa lucrari 3Eu aş vrea să fiu optimist şi să cred că la anul, pe vremea asta, va fi gata, dar în acelaşi timp vreau să fiu realist şi ştiu câte probleme neprevăzute apar pe parcursul unui asemenea mega-proiect. Nu este un proiect simplu, este un proiect extrem de complex şi atunci nu aş vrea să anunţ că vara viitoare se va deschide Parcul Cornişa, pentru a nu crea… Să nu ne grăbim. Este un proiect care nu se face pentru câţiva ani. Este un proiect care trebuie făcut cu simţ de responsabilitate şi chiar dacă câteva luni de zile va fi o întârziere, important este să iasă un lucru ca lumea„, a mai spus Portariuc.

like facebookInvestiţia ar urma să se finalizeze în toamna anului 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *