Minihotel şi club lângă zona de agrement Cornişa

cornisa lucrari 2Doi oameni de afaceri şi-au anunţat deja intenţia de a deschide un minihotel şi un club în apropierea zonei de agrement Cornişa. Cel puţin asta susţine primarul Ovidiu Portariuc, care nu a dorit să ofere mai multe amănunte legate de investitori. El a spus doar că aceştia sunt din Botoşani.

Sunt agenţi economici interesaţi să concesioneze anumite suprafeţe de teren în această zonă. Unul intenţionează să deschidă un minihotel, iar celălalt un club pentru tineri. Şi-au exprimat intenţia şi i-am rugat să se adreseze la Primărie cu ofertele. Vor fi identificate zonele pe planşă, astfel încât să nu afecteze circuitul creat aici şi alte obiective care ulterior se vor dovedi a fi de interes pentru turişti„, a spus Portariuc.

like facebookEl a menţionat că va trimite adrese şi către deţinătorii de fast food-uri, gen McDonald’s, care să vină şi la Botoşani.

2 thoughts on “Minihotel şi club lângă zona de agrement Cornişa

  1. Caracatita rosie a lui Ponta si tentaculul lui din primaria Botosani vor caphsa investitia facuta din banii botosanenilor. Prostovanii din Botosani isi merita soarta …cum se va numi clubul? Cocaina? Marijuana? :)))) neamtul stie d c :))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *