Fostul sediu Elsaco, demolat pentru construcția Penny Market

terenul pe care se va construi Penny Market- BotosaniFostul sediu al societății comerciale Elsaco Electronic Botoșani de pe strada Nicolae Iorga din municipiul Botoșani a intrat în demolare, în vederea construcției pe terenul respectiv a viitorului Penny Market. Investitorul, firma Reinvest Trade Service SRL București, a început desființarea imobilului care a aparținut Elsaco, dar și a altor două imobile cumpărate vecine, pe care se va construi magazinul discounterului german Penny.

Pe lângă terenurile private cumpărate în fața autogării Priscom din Botoșani, firma Reinvest Trade Service SRL a concesionat și 238 de metri pătrați de teren de la municipalitate.

like facebookAlături de magazinul propriu-zis, Penny Market va avea și 66 de locuri de parcare, dar și o suprafață verde, impusă de autoritățile locale. Aceasta va fi de 15% din nivelul total al construcției.

Lanțul german de magazine cu discount Penny are deja un prim punct de lucru în Botoșani. El a deschis, anul trecut, un magazin în municipiul Dorohoi.

One thought on “Fostul sediu Elsaco, demolat pentru construcția Penny Market

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *