Părinţi iresponsabili : i-au dat copilului, de 13 ani, să conducă tractorul familiei prin sat

masina_politiei_tractorUn minor a fost la un pas de o tragedie, după ce s-a urcat în tractorul părinţilor şi a ieşit la plimbare prin sat. Copilul, de 13 ani, a fost prins de poliţişti pimbându-se prin satul Strahotin, comuna Dângeni, la volanul utilajului agricol.

like facebookSupriza mai mare a fost că mama acestuia se afla în tractor şi şi-a dat acordul ca fiul ei să îl conducă, deşi era conştientă cu nu are acest drept. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru continuarea cercetărilor.

„În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere” şi ” încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere “, se arată într-un comunicat al IPJ.

One thought on “Părinţi iresponsabili : i-au dat copilului, de 13 ani, să conducă tractorul familiei prin sat

  1. oamenii au incredere in copilul lor si asta este foarte bine iar despre tragedie eu cred ca exagerati pentru ca mai aveau doar cativa metri pana ajungeau in camp iar copilul conducea foarte bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *