Primăria Botoşani, sancţionată pentru neregulile de la locul de joacă de la sere

loc joaca sere inchisPrimăria Botoşani a fost sancţionată de comisarii de la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului în urma unui control făcut la noul loc de joacă de la sere. Comisarii de la Protecţia Consumatorului a aplicat un avertisment municipalităţii, dat fiind faptul că instituţia este la prima abatere şi a dat termene pentru remedierea deficienţelor.

Sancţiunea „avertisment” a fost dată în principal pentru lipsa elementelor de informare de la locul de joacă. Totodată, Protecţia Consumatorului a dispus închiderea locului de joacă pentru o perioadă de 15 zile.

Nu existau plăcute de informare la echipamentele de la locul de joacă nici regulament de funcţionare, orar. Noi asta am controlat, pentru că la documente nu am avut acces, acestea fiind la verificare la Curtea de Conturi. Am lăsat o serie de măsuri care să fie duse la îndeplinire în 15 zile„, a spus Mirel Rogalschi, comisar şef adjunct al CJPC.

like facebookReprezentanţii Primăriei Botoşani urmează să decidă când va avea loc noua recepţie a locului de joacă după ce, în urma unei anchete dispuse de primarul Ovidiu Portariuc, s-a constatat că Direcţia de Servicii Publice, Sport şi Agrement a făcut recepţia obiectivului, deşi erau mai multe neconformităţi la echipamentele de joacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *