Împreună, pentru a salva o viaţă! Bogdan, la 14 ani, are nevoie de viitor!

Bogdan Lazaroi
Bogdan Lazaroi

Se numeşte Bogdan Lăzăroi şi se luptă, la vârsta cea mai frumoasă, cu o boala gravă. Nu mai are nici măcar puterea să zâmbească. Momentele bune sunt puţine.

S-a nascut in data de 3 octombrie 1999 in Botosani si locuieste impreuna cu parintii si surioara lui mai mica.

Ce poti sa povestesti despre un copil de 14 ani jumatate… Ca era un adolescent plin de viata, un bun coleg, un tanar in devenire, care are toata viata inainte…

Din pacate, din luna ianuarie totul s-a schimbat. Era duminica cand Bogdan ii spune mamei ca a avut rectoragie (un scaun cu sange). A doua zi au mers la Spitalul de Boli Infectioase, apoi la Spitalul de Copii Botosani unde, in decurs de o saptamana i s-au facut analize, echografie si CT. Imediat au plecat la Iasi cu diagnosticul formatiune tumorala pelvina.

Dupa alte investigatii si analize, Bogdan a fost diagnosticat cu LIMFOM MALIGN NON HODGKIN STADIUL III tip BURKIT (o forma agresiva de cancer al sangelui), o boala crunta ce parea ca nu-i da nici o sansa la viata, si a fost operat de urgenta.

Dar el este un luptator si a demonstrat-o pana acum, trecand deja:

Prin analize si investigatii;
Printr-o operatie dificila;
5 ture de chimioterapie in regim de urgenta( foarte agresive ) efectuate la Iasi, care pur si simplu l-au rapus;
Transfuzii de sange;
Complicatii in urma chimioterapiei, anemie paraneoplazica, hepatita toxica medicamentoasa, mucozita, deficit imun
Stare septica

El face tot ce depinde de el: LUPTA cu chimicalele, cu durerile ingrozitoare, cu teama de ziua de azi, sperand in ziua de maine. Dar greul nu se opreste aici. Mai urmeaza alte ture de citostatice si multe alte investigatii, monitorizare foarte atenta.

Alaturi de el in Sectia Oncologie Iasi se afla mama lui, Elena Lăzăroi, care se roaga si spera ca fiul ei va fi bine. Ii este alaturi zi de zi, in fiecare clipa, urmarindu-i fiecare respiratie si fiecare picatura de perfuzie. In acest moment s-au avansat discutii cu clinici din strainatate (Italia) pentru ca el sa fie primit acolo  sis a primeasca tratament interventie de specialitate si investigatii. O acceptare din partea unei clinici ar presupune uriase pe care parintii nu le-ar putea suporta. De aceea este nevoie de ajutorul tuturor.

Bogdan are nevoie de ajutor, iar minunile se intampla si prin oameni.

SA LUPTAM PENTRU UN LUPTATOR!

CONT BANCA TIRIAC:

ELENA LĂZĂROI RO 82 BACX 0000 0000 7612 9000

Telefon 0748843517

SURSA: http://helpbogdan.wordpress.com/

One thought on “Împreună, pentru a salva o viaţă! Bogdan, la 14 ani, are nevoie de viitor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *