Primarul Ovidiu Portariuc vrea ca fosta administraţie să îşi ceară scuze public. Vezi pentru ce!

primar ovidiu portariuc botosaniZeci de arbori vi fi tăiaţi, începând de marţi, de pe Bulevardul Mihai Eminescu. Anunţul a fost făcut de primarul Ovidiu Portariuc, care a făcut apel şi la fosta administraţie publică să îşi ceară scuze public.

like facebookSilvicultorii au marcat 55 de arbori care s-au uscat şi prezintă un pericol. Edilul a mai adăugat că în total vor fi tăiaţi peste 100 de arbori printre zonele vizate fiind şi Bucovina şi Pietonalul Unirii.

” Sunt persoane din fosta administraţie care ar trebui să iasă public şi să îşi ceară scuze în faţa botoşănenilor pentru ceea ce s-a întâmplat. Astăzi am situaţia în detaliu şi este trist că s-au întâmplat asemenea lucruri. Din cauza lucrărilor efectuate la modernizarea Bulevardului Mihai Eminescu, s-au uscat peste 70-80% din arborii de pe bulevard. Am primit raportul de la Direcţia Silvică cu lista de arbori care se supun tăierii, arbori uscaţi. Vă daţi seama că suntem într-o situaţie nu foarte confortabilă de a trebui să acţionăm şi de a lua măsuri pentru că sunt arbori care pun în pericol integritatea bunurilor şi a persoanelor. În acelaşi timp luăm în calcul şi consecinţele unei asemenea tăieri. Se pare că s-a lucrat fără a avea grijă, s-au secţionat rădăcinile  copacilor sau s-a izolat perimetrul prin care aceştia reuşeau să îşi atragă apa, fapt care a dus la uscarea lor. Este greu să tragi la răspundere, după 5-6 ani de la efectuarea lucrărilor, dar vom încerca să vedem cine a lucrat, cine a condus lucrările, cine a avizat. Mi se pare imoral să nu ieşi şi să spui nişte lucruri. Am mai făcut o dată observaţie pe această temă şi nu a ieşit nimeni să îşi asume acest lucru”, a declarat Ovidiu Portariuc.

One thought on “Primarul Ovidiu Portariuc vrea ca fosta administraţie să îşi ceară scuze public. Vezi pentru ce!

  1. Ce vorbesti tataie? Tu ca ai taiat copacii de pe Nationala si incerci sa arunci niste pietre in loc ? Ce stii despre tine ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *