Traficanţi de ţigări, trimişi în judecată de procurorii botoşăneni

tigari contrabanda1Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată a trei tineri care făceau contrabandă cu ţigări. Potrivit procurorilor, Ionuţ Cătălin Dărângă, de 26 de ani, Gabriel Sârbu, de 24 de ani şi Dragoş Cristian Dragomir, de 37 ani, toţi din oraşul Ştefăneşti, judeţul Botoşani, sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de „contrabandă”.

like facebookS-a reţinut că, în în noaptea de 29 spre 30 martie 2011, inculpatul Dărîngă Ionuţ Cătălin a transportat, la domiciliul unei persoane cunoscute, cantitatea de 5.240 pachete de ţigări marca Plugarul, cu timbrul fiscal de provenienţă Republica Moldova, cauzând un prejudiciu bugetului consolidat al statului de 46.014 lei.

De asemenea, în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2011, inculpaţii  Sârbu Gabriel şi Dragomir Dragoş Cristian au preluat, de pe malul râului Prut, cantitatea de 3.660 pachete de ţigări marca Plugarul, cu timbrul fiscal de provenienţă Republica Moldova, cauzând un prejudiciu bugetului consolidat al statului de 32.066 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *