Târgul liceelor şi al meseriilor deschis de Inspectorul Şcolar General şi Prefect. FOTO!

targ liceelor botosaniTârgul liceelor şi tâgul meseriilor a fost deschis, sâmbătă, la sala de sport a Colegiului Tehnic Gheorghe Asachi din municipiul Botoşani. Inspectorul Şcolar general, Mihaela Huncă şi Prefectul, Costică Macaleţi au inaugurat târgul şi au ţinut discursuri marcând importanţa unui asemenea eveniment.

” Manifestarea care se va desfăşura astăzi şi mâine aici la sala de sport la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi este foarte importantă în cadrul activităţilor de consiliere şi orientare a elevilor de clasa a VIII-a. Ştim că aceste activităţi au un rol important în parcursul şcolar şi profesional al tinerilor. Astăzi şi mâine vor fi prezenţi aici nu numai liceele şi absolvenţii ci vor fi prezenţi şi reprezentanţi ai beneficiarilor pentru că este foarte important să dăm forţă de muncă de calitate. La tâgul liceele sunt prezentate ofertele educaţionale a liceelor, în plus anul acesta ca noutate avem, începând cu clasa a IX-a, şcoala profesională care a demarat din nou în acest an. În mare parte liceele tehnologice au şi clase profesionale. Astfel că vor fi putea fi claficaţi elevi în diferite meserii care targ liceelor botosani7vor fi prezentate în cadrul acesluiaşi târg”, a declarat Mihaela Huncă.

La rândul său, prefectul a rămas surprins de prezenţa numeroasă, atât a elevilor cât şi a liceelor care şi-au prezentat ofertele.

” Este un moment important, festiv şi în acelaşi timp văd că doritorii sunt într-o prezenţă numeroasă, ceea ce înseamnă că există interes pentru şcoala botoşăneană. Avem licee de prestigiu care ne duc numele botoşănenilor mai departe şi ne face să ne bucurăm. Le urez succes tuturor”, a spsu Costică Macaleţi.

Târgul va fi deschis sâmbătă şi duminică.

targ liceelor botosani6targ liceelor botosani5targ liceelor botosani4targ liceelor botosani3targ liceelor botosani1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *