Mesaj inedit de campanie pentru alegerile europarlamentare promovat de PSD. Vezi reacţia competitorilor!

afise psd europarlamentareLa câteva minute de la debutul zilei de vineri s-au lipit primele afişe pentru campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Principala bătălie se va da între PSD, PNL şi PDL, iar partidul de guvernământ a venit cu un medaj neobişnuit pe afişele electorale ” USL Trăieşte. Continuăm USL”. Expresiile au stârnit ironii din partea liberalilor şi democrat liberalilor.


like facebook„Mă uit că deja o alianţă electorală care a fost un contract politic ce a luat sfârşit, văd că este transformată într-o chestiune umană, cineva trăieşte. O să explicăm cetăţenilor în campanie că este o dezinformare. Nu au subiecte pentru campania electorală şi atunci vin cu minciuni care nu pot acoperi faptele „, 
a afirmat Florin Ţurcanu, liderul PNL.

Ovidiu Portariuc a explicat că alianţa USL trăieşte şi acest lucru l-a susţinut în permamenţă şi crede în el. Primarul a spus că PSD duce proiectul USL în continuare pentru că a fost cel mai votat proiect de către alegători.

„USL trăieşte. Este ceea ce am spus permanent şi ceea ce credem în continuare. Noi preluăm acel mesaj şi proiectul cel mai votat de români, care la un moment dat nu a mai putut continua prin decizia colegilor din PNL şi ne asumăm acest lucru să ducem proiectele mai departe pentru că nu putem trăda încrederea cetăţenilor. De asta exprimăm lucrul acesta în continuare”, a declarat Ovidiu Portariuc.

Ironii au fost şi din partea PSD, când grupul de membri s-a oprit la o distanţă de câteva zeci de metri de grupurile PNL şi PDL ce s-au întâlnit, iar social democraţii au început să aplaude. afise alegeri europarlamentare3afise alegeri europarlamentare9

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *