Halterofila Bianca Molie, premiată de Electroalfa

bianca molie premiata de ElectroalfaElectroalfa a premiat in cursul zilei de miercuri, sportiva CS Botosani, Bianca Molie pentru performanta obtinuta la prima competitie de seniori la care a participat: Campionatul European de Haltere de la Tel Aviv. Bianca a concurat la categoria 69 kg si a ocupat locul 2 la stilul smuls-105kg, locul 5 la aruncat -120 kg si locul 4 la total -225 kg.

Bianca Molie este de la varsta de 12 ani in lotul de haltere al CS Botosani si isi petrece cea mai mare parte a timpului in cantonamente de pregatire. Palmaresul ei include medalii la europene si mondiale de juniori, dar si la competitiile nationale de haltere. Tanara sportiva implineste 18 ani pe 27 aprilie si este sustinuta de catre Electroalfa din octombrie 2012. Sponsorizarea include indemnizatii de efort, echipament, asigurare, cantonament de refacere dar si premii pe masura performantelor.

like facebook„Obiectivul meu este sa obtin rezultate si mai bune la Mondialele de juniori din Rusia. Pe termen lung tintesc o
medalie la Olimpiada din Brazilia”, a declarat Bianca in cadrul intalnirii de la CS Botosani la care a participat impreuna cu directorul Clubului, Mia Roata.

Performanta Biancai este una exceptionala, care merita premiata si mediatizata. O felicitam atat pe sportiva, cat si pe antrenorul acesteia, Domnul Constantin Urdas. Suntem incantati sa sustinem o tanara valoare sportiva a Romaniei”, a declarat Laura Dorofte, Manager Marketing, Electroalfa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *