Şefa IŞJ despre acţiunea de pretransfer: Dacă nu îndeplinesc condiţiile de înscriere și nu au acceptul vor fi respinse cererile

Mihaela huncaCadrele didactice care şi-au depus cereri pentru transfer la o altă unitate de învăţământ au emoţii. Joi, consiliile de administraţie ale şcolilor vor comunica dacă acordă sau nu acordul de principiu pentru pretransfer. Sute de cadre didactice au depus dosare pentru această acţiune, desfăşurată în trei etape. Validarea listelor de pretransfer va avea loc pe 30 aprilie.

like facebookLa nivelul fiecărei unități de învățământ se realizează ședinţele Consiliilor de Administraţie pentru a primi cadrele didactice acceptul sau nu și a ne transmite nouă la Inspectoratul Școlar. Urmează verificarea dosarelor și apoi în ședință publică se vor repartiza posturile. Dacă nu îndeplinesc condiţiile de înscriere și nu au acceptul vor fi respinse cererile„, a spus Mihaela Huncă, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean.

One thought on “Şefa IŞJ despre acţiunea de pretransfer: Dacă nu îndeplinesc condiţiile de înscriere și nu au acceptul vor fi respinse cererile

  1. Prostii! Eu am fost transferat fara sa fac cerere, fara sa fiu present la sedinta publica si m-am trezit la alta scoala. Daca doriti public toate datele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *