Managerul Spitalului Judeţean: Spitalul nu e problema lui Iliuţă, spitalul este problema întregului judeţ şi a municipiului

viorel iliuta la spital 002Conducerea Spitalului Judeţean aşteptă sfârşitul lunii mai, când vor fi încheiate noile contracte cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, cu speranţa că spitalul va primi o finanţare mai bună. Managerul Spitalului Judeţean, Viorel Iliuţă, a declarat că va invita la discuţii parlamentarii botoşăneni, pentru a se implica în rezolvarea situaţiei celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ.

like facebook

 Ne-am propus să avem o finanţare mai bună care să ne permită să respectăm inclusiv contractul colectiv de muncă şi drepturile salariale. Spitalul nu e problema lui Iliuţă, spitalul este problema întregului judeţ şi a municipiului. Aici sunt internaţi botoşănenii din judeţ şi din municipiu. Eu cred, dată fiind situaţia financiară a spitalului, că toate forţele politice ar trebui să se implice în rezolvarea acestei probleme. Şi aşa este corect, pentru că o fac pentru botoşăneni„, a spus managerul Spitalului Judeţean.

Unitatea spitalicească acumulează la această dată arierate de 5,4 milioane lei şi cam tot atâtea plăţi restante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *