Cătălin Flutur consideră că renunţarea lui Ghiorghiţă la politică nu este o pierdere pentru PDL

catalin flutur (1)Cătălin Flutur a comentat decizia lui Florin Ghiorghiţă de a abandona politica, susţinând că fiecare „democrat-liberal are liberul arbitru să ia deciziile pe care le consideră cele mai bune pentru el”. Oricum, spune Flutur, poziţia lui Florin Ghiorghiţă va fi pusă în discuţie în prima şedinţă a Biroului Politic al organizaţiei municipale.

Fostul primar consideră că „demisia” lui Florin Ghiorghiţă din politică nu va afecta organizaţia locală a PDL, la fel cum partidul, la nivel naţional, nu a fost afectat de plecarea Elenei Udrea la PMP şi nici de pierderea sprijinului prezidenţial şi al primarului Emil Boc.

 

„Până acum s-a spus că PDL a pierdut alegerile din cauza lui Traian Băsescu, a lui Emil Boc şi a Elenei Udrea. Plecarea lor din PDL este o pierdere sau un câştig? La fel şi în cazul lui Florin Ghiorghiţă. Noi am pierdut la nivel local şi au fost voci care au dat vina pe el. Atunci, pasul înapoi făcut de el este o pierdere sau un câştig pentru partid?”, s-a întrebat retoric fostul primar.

Sursa: Monitorul de Botoşani

One thought on “Cătălin Flutur consideră că renunţarea lui Ghiorghiţă la politică nu este o pierdere pentru PDL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *