Florin Ghiorghiţă abandonează PDL: Nu mai vreau să fiu asociat cu nimeni, nu mai vreau să fiu sau să nu mai fiu omul lui Flutur

florin ghiorghita in clConsilierul Local PDL, Florin Ghierghiţă şi-a anunţat, pe facebook, indirect demisia din toate poziţiile deţinute de PDL.

like facebookFostul viceprimar a precizat, într-o postare pe pagina personală, că după vacanţa de Paşte, a realizat că a pierdut multe în viaţă din cauza politicii şi este decis să renunţe funcţiile politice. Acesta afirmă că nu mai vrea să fie asociat cu nimeni, făcând menţiune la Cătălin Flutur, Dan Humelnicu precum şi consilierii locali Lidia Bucşinescu, Eugen Ţurcanu şi fostul consilier local Ovidiu Luca.

„Vreau, cred şi pot să renunţ la politică. Vreau să trăiesc liniştit, să mă bucur de familie, de zâmbetul copiilor mei şi de prezenţa prietenilor adevăraţi. Şi asta fără să mă gândesc şi să discut în permanenţă despre o politică din ce în ce mai coruptă şi mai murdară. Nu mai vreau sa fiu asociat cu nimeni, nu mai vreau sa fiu sau să nu mai fiu omul lui Flutur, a lui Humelnicu sau a oricui altcuiva. Nu mai vreau să fie oamenii mei Ţurcanu, Lidia, Ovidiu, şi multi alţii”, menţionează în postare Florin Ghiorghiţă.

Consilierul local face un apel la oamenii politici să îi respecte decizia şi să se abţină la atacuri, făcând referire în special la cei din interiorul PDL. Pe viitor acesta va rămâne consilier local şi nu demisiona din PDL pentru a nu-şi pierde mandatul, iar indemnizaţia o va dona unui copil bolnav. Acesta ţinteşte o funcţie în administraţie printr-un concurs, dar nu excludere nici o candidatură ca independent.

„Cred că a venit momentul să îmi văd de drumul meu în viaţă şi doar să urmăresc, să sesizez organele competente şi să ajut la pedepsirea celor care fură cu nesimţire din banii noştri, ai tuturor. Şi vreau să vă mai asigur că îmi voi duce la bun sfârşit mandatul de consilier municipal, voi asigura un echilibru în Consiliul Local, nu voi raspunde presiunilor de nici o parte, voi vota doar în interesul celor care m-au votat şi m-au trimis acolo. Iar indemnizaţia o voi dona în continuare, lunar, unui copil de 7 ani bolnav de autism. El are mai mare nevoie de banii respectivi decât am eu. Nu voi parasi PDL până in 2016 pentru a nu îmi pierde mandatul, voi rîmâne mereu un om de dreapta care susţine dezvoltarea şi investitiile şi voi incrimina ajutoarele sociale şi nemunca, dar voi vota doar aşa cum cred eu de cuviinţă. Şi doar în baza legii. Aşa să imi ajute Dumnezeu. Şi pentru cei care se întreabă ce voi face pe viitor, am sa îi liniştesc şi am să le spun că nu voi mai candida în 2016 pentru nici o funcţie politică sau care implică ajutor politic. Nici macar nu mai vreau susţinere pentru o funcţie pe care să nu o castig prin vot direct sau printr-un concurs corect, aşa cum am facut-o şi acum 15 ani. Dar asta nu înseamnă că nu pot participă ca independent la un scrutin de alegeri. Indiferent de care. Politica nu îmi place, dar administraţia cred că mă reprezintă. In 2016 sau poate chiar mai devreme.”, mai spune fostul viceprimar.

2 thoughts on “Florin Ghiorghiţă abandonează PDL: Nu mai vreau să fiu asociat cu nimeni, nu mai vreau să fiu sau să nu mai fiu omul lui Flutur

  1. cand mergeai cu diaconu ion de la termica in SUA, cu familii cu tot, timp de o saptamana, pe banii populatiei din Botosani cum era? toata distractia a costat pe BOTOSANENI sute de dolari!! stie cineva de asta? poata se sesiseaza organele abilitate!!
    era bine atat pt. tine cat si pt. fotograful termitei!!
    acum nu te mai tine hasul, nici pe tine nici pe fotograf!!
    Alegeri de 9% cu PDL+PMP!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *