Depozitul de la Stauceni va fi predat de constructor Consiliului Judetean

CMID Stauceni - Statie sortare(1)Depozitul ecologic de la Stauceni va fi predat Consiliului Judetean la inceputul lunii mai, a anuntat vicepresedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Sorescu. Pana ce va fi desemnata o firma care sa administreze depozitul, in urma unei licitatii, firma Eco-Sal din subordinea Consiliului Judetean va asigura paza obiectivului.

Il vom prelua in conservare si suntem in faza in care undeva ar trebui sa terminam cu tot ce inseamna platforme. Vom scoate la licitatie, iar lucrul acesta ni-l dorim cat mai repede. Eco-Sal va prelua in prima faza conservarea depozitului”, a declarat vicepresedintele CJ.

Sorescu mai spune ca urmează sa se finalizeze amenajarea celor 1.318 platforme de gunoi din judeţ pentru selecţia deşeurilor.

Aici era o chestie că fiecare din consiliile locale trebuia să dea hotărâre pentru amplasare, erau niște chestiuni de hârtie”, adaugă vicepreşedintele CJ.

like facebook

Pe langa depozitul de la Stăuceni, in cadrul proiectului vor fi construite staţii de transfer la Săveni şi Ştefăneşti, extinderea celor la Dorohoi şi Flămânzi, construirea platformelor de colectare pentru eurocontainere şi închiderea depozitelor neconforme de la Botoşani şi Dorohoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *