Un şofer beat criţă, ridicat cu cătuşe, după ce a sărit la poliţiştii rutieri

Politia RutieraUn bărbat de 42 de ani din municipiul Botoşani a fost încătuşat, sâmbătă, de poliţiştii de circulaţie, după ce, beat fiind, a devenit recalcitrant. El a fost oprit în trafic, pe strada Marchian din municipiul Botoșani, iar poliţiştii au constatat că emana halenă alcoolică.

Oamenii legii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, procedură pe care acesta a refuzat-o, manifestându-se agresiv şi încercând să se urce înapoi în autoturism.

Cătălin Dăscălescu a refuzat de asemenea să fie condus la Spitalul Judeţean Botoşani  pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, continuând să se manifeste agresiv, fiind necesară imobilizarea acestuia prin  încătuşare.

like facebookEl s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuzul ori sustragerea conducătorului unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *