Valeriu Iftime: Am fost Ful(op)tions

valeriu iftimeValeriu Iftime este în culmea fericirii după victoria obţinută de FC Botoşani în faţa celor de la Pandurii Târgu Jiu. Finanţatorul echipei a precizat că echipa este într-o creştere continuă şi a ajuns să învingă  o echipă care se bate la cupele europene.

like facebookTotuşi, acesta a recunoscut că înaintea meciului s-ar fi mulţumit şi cu un egal. Iftime a ţinut să felicite jucătorii, în special pe Istvan Fulop, făcând un joc de cuvinte cu numele acestuia Fulop, Fulloptions

„Sincer vă spun că m-ar fi mulţumit şi un egal cu Pandurii, dar astăzi am avut echipă bună. Dumnezeu a ţinut un pic cu noi. Din fericire pentru noi este din ce în ce mai bine. Ultimul meci am învins cu 3 – 1 o echipă care trăgea la retrogradare sau care retrogradează sută la sută şi astăzi am învins cu 3 – 2, când putea să fie şi 4 – 2, şi 3 – 1. Am învins o echipă bună a Ligii I şi care merită să se bată la cupele europene. Am fost excepţionali astăzi. A fost ful opşîn cum spunem noi în Moldova. A fost bun. Bravo lui. Au fost goluri de atacant. A dat două goluri şi cu Gaz Metan…ăsta chiar e fiu de călugăr. Ce mai, mă simt bine”, a afirmat Valeriu Iftime.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *