Cristian Pustai: Felicit echipa gazdă, a fost agresivă şi şi-a atins scopul

cristian pustaiAntrenorul Pandurilor Târgu Jiu a fost fair play, după partida pierdută cu 3-2 la Botoşani. Cristian Pustai a spus că partida era decisivă pentru ambele formaţii, FC Botoşani pentru a scăpa de emoţiile retrogradării, iar Pandurii să ajungă pe un loc de cupe europene, iar gazdele au dat dovadă de agresivitate şi au făcut un joc bun.

Tehnicianul l-a iertat pe atacantul Matulevicius pentru ratările avute, menţionând că a revenit după o accidentare gravă.

like facebook„Am întâlnit o echipă cu o stare de spirit bună. Din păcate, chiar dacă am început bine meciul și am avut câteva ocazii rarisime singur cu portarul, am primit foarte ușor cele trei goluri. În plus, terenul a fost foarte greu, iarba a fost mare, s-a transformat într-un meci de luptă. Anton și Nistor nu au putut, astfel, să dezvolte jocul lor cu pase scurte și posesie progresivă. Din păcate Matulevicius nu este încă la potenţialul lui. Felicit echipa gazdă, a fost agresivă şi şi-a atins scopul”, a declarat Cristian Pustai.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *