O asociaţie din Botoşani a deschis o platformă de donaţii online

Asociatia Salveaza o inima BotosaniAsociaţia Salvează o inimă, cu sediul social în judeţul Botoşani, a lansat prima platformă de donaţii online din Romania cu recompense din partea companiilor.

Platforma www.salveazaoinima.ro a fost lansată acum o lună de zile şi  permite utilizatorilor să doneze pentru cauzele umanitare înscrise pe platformă, iar în schimb donatorul primeşte un voucher de reduceri pe  magazinele partenere platformei.

Voucherul de reduceri este primit de către donator direct pe adresa sa de e-mail și conține un cod unic, care mai apoi este recunoscut de către magazinele partenerela folosirea acestuia.

like facebookPe lângă faptul că platforma recompensează pe donatori dar în același timp oferă transparență banilor donați.

„Donația minima ce se realizează platforma este de 10 lei și se face prin sistemul securizat de la Mobilpay.Ne dorim ca prin această platformă să atragem cat mai multe companii și mai ales și ONG-uri pentru a strânge fondurile necesare pentru îndeplinirea proiectelor sociale.Timpul acordat de către platformă pentru o cauză sau ONG pentru strangerea de fonduri este de 96 de zile calendaristice„, a declarat Vlad Plăcintă, președintele Asociației Salvează o inimă.

Asociaţia “Salvează o inimă”  a fost inființată la sfârșitul anului 2012 şi îşi doreşte să reunească sub același acoperiș un număr cât mai mare de profesioniști din diferite domenii, oameni bine pregatiți și motivați, oameni de bine, oameni simpli, cinstiți și onești, oameni care cu suflet și dedicare pot ajuta în campaniile și proiectele noastre și astfel împreună să ne atingem scopul final de a lăsa copiilor noștri o moștenire valoroasă, mărturie a faptului că noi oamenii, comunitatea în ansamblul ei, suntem tot ce trebuie și suficient pentru ca lucrurile să meargă într-o direcție bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *