Accident spectaculos! Trei maşini implicate într-un accident pe Aleea Gen. Gheorghe Avramescu

accident general gheorghe avamescu3Trei maşini au fost avariate, sâmbătă la amiază, în urma unui accident petrecut pe Aleea Gen. Gheorghe Avramescu. Incidentul rutier s-a produs, după ce un Audi A4 ce mergea dinspre blocul numărul 30 al aleii, nu a acordat prioritate unui Duster, ce mergea pe alee spre dinspre numărul 28, şi s-au ciocnit.

like facebookDupă impact, şoferul Daciei, ce aparţine unei societăţi de pază şi protecţie, a virat dreapta pentru a minimaliza pagubele, s-a izbit de un Opel Vectra parcat pe partea dreaptă a aleei şi ulterior autoturismul a ricoşat în gardul ce împrejmuia un bloc de pe partea stângă a carosabilului.

Cea mai avariată maşină a fost a societăţii de pază, după ce a distrus gardul verde cât şi cel metalic. De cealaltă parte, ghinionul şoferului autoturismuluiAudi a fost că tocmai a scos maşina din service.

Sosiţi la faţa locului poliţiştii i-au chemat pe şoferii implicaţi în accident la sediul IPJ pentru a da declaraţii cu privire la producerea evenimentului.

accident general gheorghe avamescu2accident general gheorghe avamescuaccident general gheorghe avamescu4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *