Directorul Centrului de Creaţie despre Târgul Agro-Zoo: Nu dorim politizarea acestei acţiuni

Seful Centrului de Creatie, Aurel Melniciuc
Seful Centrului de Creatie, Aurel Melniciuc

Şi directorul Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Botoşani, Aurel Melniciuc, reacţionează la declaraţiile făcute de primarul Ovidiu Portariuc cu privire la implicarea municipalităţii în organizarea Târgului Agro-Zoo. Acesta a declarat că acţiunea aparţine CJCPCT Botoşani şi este una apolitică. El spune că la aceast eveniment pot participa toţi botoşănenii, implicit primarul Ovidiu Portariuc.

Nu dorim politizarea acestei acţiuni. Chiar dacă Centrul este în subordinea Consiliului Judeţean, premierea se va face de către noi, nu de către domnul primar şi nici de către domnul preşedinte al Consiliului Judeţean. Premierea o va face Centrul de Creaţie„, a spus Melniciuc.

El susţine, de asemenea, că centrul nu a solicitat de la municipalitate decât toalete ecologice nu şi căsuţe, aşa cum a spus primarul.

like facebook

 Ceea ce spune domnul primar în declaraţia sa este doar parţial adevărat. Solicitarea noastră a fost doar pentru acele WC-uri ecologice, pentru că doar Primăria le deţine. În rest am solicitat avizarea traseului pentru parada. Lucrul acesta nu poate fi considerat ca jumătate de cofinanţare sau de organizarea evenimentului. Noi am pregătit această acţiune de multe luni„, a mai spus directorul Centrului de Creaţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *