Bebeluş abandonat de mama înaintea Paştelui, la numai o lună de viaţă

bebelusUn sugar de o luna a fost abandonat de mama chiar inaintea Pastelui. Femeia, de loc din localitatea Tudora, si-a lasat copilul care sufera de distrofie, in urma cu doua zile, in grija concubinului si a plecat in Italia. Pentru ca micutul se simtea rau, barbatul a solicitat sprijinul cadrelor medicale de la Ambulanta si le-a spus ca nu doreste sa il mai ia acasa, dat fiind faptul ca nu este copilul sau.

„Copilul a fost nascut prematur si este distrofic. Tatal nu il recunoaste si, pentru ca suferea de mai multe afectiuni, a ramas internat„, a declarat medicul Eduard Gurau, de la Serviciul Judetean de Ambulanta.

Bebelusul a fost internat pe Sectia de pediatrie a Spitalului Judetean, iar cadrele medicale au sesizat Directia Gernerala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului. Dan Slincu, directorul DGASPC, a declarat ca dupa recuperare se va stabili o masura de protectie in regim de urgenta.

like facebook

 Am fost informati ca mama este plecata in strainatate. Copilul este internat la spital si urmeaza sa luam o decizie„, a spus directorul DGASPC.

One thought on “Bebeluş abandonat de mama înaintea Paştelui, la numai o lună de viaţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *