Florin Ţurcanu susţine că s-au făcut presiuni din partea PSD asupra directorului ACR pentru a nu permite organizarea Târgului Agro Zoo

florin turcanuPreşedintele Consiliului Judeţean Florin Ţurcanu a declarat, joi, în cadrul unei emisiuni televizate că asupra directorului ACR s-au făcut presiuni politice pentru a nu permite organizarea Târgului Agroo Zoo la ACR. El susţine că directorul nu a cedat unor astfel de presiuni, ba mai mult, a oferit spaţiu pentru organizarea acestor manifestări pentru o sumă infimă.

Directorul de la ACR mi-a spus că s-au făcut foarte multe presiuni politice din partea PSD asupra lui, dar dumnealui mi-a spus foarte clar că el este botoşănean şi pentru botoşăneni va pune la dispoziţie acea locaţie. Eu mă aşteptam la o sumă destul de mare, dar dumnealui a spus- Domnule, haideţi că ştiu clar că banii sunt publici- şi undeva la 500 de lei, adică haideţi să înţelegem, a fost de un respect deosebit. După aia ne-a aduc la cunoştinţă că trebuie să ne descurcăm cu partea electrică, care trebuie să ajungem la mâna Primăriei sau la mâna E.on”, a spus Ţurcanu.

like facebookŞeful judeţului susţine că a ales să organizeze Târgu Agro Zoo la ACR pentru a putea veni mai mulţi botoşăneni. Inclusiv preşedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat că va fi prezent la târg, însă, potrivit preşedintelui CJ, Florin Ţurcanu, nu este o certitudine această participare a sa. Târgul Agro Zoo va avea loc pe 4 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *