Poliţiştii, solicitaţi la un accident cu un pieton mort de beat. Vezi ce a păţit!

masina politie accident botosaniPoliţiştii botoşăneni au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă cu privire la faptul că pe Calea Națională din municipiul Botoşani (zona industrială) a avut loc un accident rutier soldat cu victime omenești. Un echipaj s-a deplasat la faţa locului şi a stabilit că, un bărbat de 63 ani, din comuna Mihai Eminescu, județul Botosani, în timp ce conducea un autoturism pe Calea Națională din municipiul Botoşani, ajungând la intersecția cu strada Peco, a observat o persoană care traversa drumul prin loc nepermis, având un mers sinuos.

Pentru a evita un eventual impact, conducătorul auto a oprit autoturismul, însă  pietonul (un bărbat de 53 ani, din municipiul Botoșani ), după traversarea străzii, ajungând în dreptul autoturismului, s-a oprit, sprijinindu-se cu mâinile pe capota acestuia.

like facebook

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Pietonul a fost de asemenea testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind de  1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Faţă de pietonul implicat în evenimentul sesizat a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 170 lei, pentru traversarea drumului prin loc nepermis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *