Regulament nou pentru citirea apometrelor. Consumatorii care nu deschid usa pentru citire, incarcati la facturi

contor-apaBotosanenii care nu vor da drumul la usa angajatilor societatii Nova Apaserv pentru citirea contoarelor se vor trezi cu facturile incarcate. Presedintele Consiliului judetean, Florin Turcanu, sustine ca operatorul de apa a schimbat regulamentul privind citirea apometrelor, iar consumatorii care nu vor deschide usa pentru citire vor avea pusa apa din oficiu. Masura luata este in beneficiul consumatorilor buni platnici.

Il incarc dupa noul regulament pe cel care nu a deschis usa. Inainte erau incarcati toti consumatorii cu pierderile de pe scara.Ai deschis usa si ti-am citit contorul, atunci platesti cat ai consumat. Nu ai deschis usa, vei fi incarcat cu toate pierderile si consumatorul respectiv va trebuia sa vina la discutii. Oamenii erau nemultumiti si spuneau ca platesc cat consuma”, a spus Florin Turcanu.

like facebook

 Noul regulament a fost aprobat in urma cu doua saptamani si este deja in vigoare. Angajatii de la Nova Apaserv vor fi zilnic in teren la citirea apometrelor.

7 thoughts on “Regulament nou pentru citirea apometrelor. Consumatorii care nu deschid usa pentru citire, incarcati la facturi

  1. Angajatii de la Nova Apaserv sa vina intr-un orariu cand pot fi gasiti consumatorii acasa. Eu am afis pe usa blocului, azi de la 11,30-12,30 bla bla bla. Eu renunt la servici sa ma gaseasca ei acasa si apa o platesc cu … De exemplu cei de la E.on vin si pana in ora 16 si dupa acea ora. Eu personal, doar dupa 16,30 pot fi acasa si sa vina sa citeasca care si ce vrea. Ganditi-va si la omul de rand, nu doar la voi si la buzunarele voastre.

  2. Domnu’ Turcanu, eu ajung la ora 24 de la serviciu…pot veni cei de la apa sa citeasca apometru intre 00-07 ? daca nu, pot lasa cheia la dvs?

  3. Eutanasiati furnizorul de apa. Libelarizati piata furnizorilor de apa, sa vezi cum se regleaza lucrurile, nu sa faci contract cu pumnul in gura ca nu ai la cine altu sa te duci.

  4. Catre toti „desteptii”care au inventat si au aprobat acest regulament:
    – Dragi idioti,eu ajung dupa orele 21:00 acasa,inclusiv sambata.Care e dispus sa vina sa imi citeasca contoarele?Nu numai ca ii deschid usa,il si servesc cu cafea/ceai…
    Stiti ce va asteapta?!Cascada de procese pe care le ve-ti pierde datorita inteligentei voastre.

    1. Raspuns pt <> : Stimabile,cum sa fie un lucru bun pentru cei care sunt plecati de acasa daca datoria le-o cere?!Cu ce sunt obligati sa aleaga ..ori cu sanctiuni la munca…ori factura incarcata la apa?!?Iti convine si afirmi ca este un lucru bun pt ca ori esti „inteligent”de dai in gropi mereu ori ai timp si stai acasa ocupandu-te cu …lucru manual (?!)pana seara.Dar mai exista o varianta,anume sa fii chiar unul dintre”desteptii”care au inventat si aprobat acest regulament si in loc sa fii barbat sa iti afisezi numele te semnezi doar cu…cetatean.Recomandare:dupa ce termini ..lucrul manual,sa dormi bine!!!Si sa nu uit,Sarbatori fericite!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *